Urmezi o dieta ketogenica sau esti la dieta? Cu aceasta reteta de paste dietetice cu legume te poti bucura de gustul si textura pastelor si a bucatariei asiatice, fara sa iti faci griji pentru silueta!
Ingrediente:
- 400g paste cu continut scazut de carbohidrati
- 200g germeni de fasole
- 200g morcovi
- 100g praz
- 40g ceapa
- 6g usturoi
- 40ml ulei Kanso MCT 100%
- 5 Linguri Sos de soia
- 1 lingurita pudra de paprika
- Sare, piper, zahar
Preparare
- Fierbeti pastele in apa sarata pana cand devin al dente. Scurgeti.
- Marinati pastele (taiteii) in sos de soia, ulei, pudra de paprika, sare, piper si zahar.
- Spalati legumele.
- Curatati cepele, usturoiul si morcovii. Feliati morcovii, prazul si cepele in bucatele mici.
- Tocati marunt usturoiul. Prajiti ceapa si usturoiul intr-o tigaie uscata pana devin usor rumene.
- Adaugati morcovii si gatiti la abur cu putina apa pentru aprox. 5 minute, apoi adaugati prazul si germenii de fasole si gatiti la abur pentru inca 5 minute.
- Asezonati cu putina sare si piper. Scurgeti legumele, apoi adaugati taiteii marinati si sotati pentru scurt timp. Asezonati din nou daca este necesar.